Uporabljam botoks za manj vidne gube okoli oči in ust

Uporabljam botoks za manj vidne gube okoli oči in ust

Stara bom petdeset let in zelo pazim na nego obraza. Kljub temu so se seveda v skladu z mojimi leti na obrazu pojavile gubice. Imam jih predvsem okoli oči, ki jim rečemo tudi smejalne gubice. Potem me motiji tudi gubice na čelu, ker pogosto grbančim čelo. Zato sem se odločila, da uporabim botoks, kot mi je svetovala moja prijateljica. Ona je prav tako stara okoli petdeset let in izgleda odlično. Nima gubic na obrazu, ker uporablja botoks že nekaj časa. Ko sem videla, kako mladostno izgleda, sem si tudi sama zaželela, da storim isti tretma. Svetovala mi je strokovnjake, pri katerih je ona aplicirala botoks že par let. Bila je zadovoljna tako s profesinalnostjo, kot tudi z ceno. Na internetu je toliko ponudnikov, da je težko izbrati kam se podati na poseg. Če imaš priporočilo je toliko lažje. 

Naročila sem se najprej na termin pregleda. Zdravnik mi je svetoval, kje bi bilo najbolje, da apliciram sredstvo. Imela sem tudi gubice, ki so bile meni še nevidne. Strogo profesionalno oko zdravnika pa je že videlo nadaljne staranje kože. Zaupala sem nasvetom zdravnika, ki je napisal, na katerih točkah se aplicira botoks, da bo dosežen učinek, ki si ga želim.

Po prvi aplikaciji mi je bil sicer čuden občutek, kot da ne morem premikati mišic. Kmalu je ta občutek minil. Po treh tednih sem že videla rezultate in bila zelo zadovoljna z njimi. Moj obraz je izražal svežino in mladostni videz. Tisti, ki me niso poznali, ki so me videli prvič, so mi dosodili deset let manj kot jih imam. Pred tem so mi v večini rekli ravno toliko kot imam let. Torej se je mladostni videz in botoks obrestoval. Jaz sem zelo zadovoljna in v bistvu prihranim pri nakupu dragih krem in si raje privoščim botoks, ker je bolj učinkovit pri premagovanju gub.